وی افزود: از جهات مختلفی این انتخابات ویژه است که علاوه بر شرایط عمومی و حضور حداکثری مردم، شرایط ویژهای را نیز در خود جای داده که مهمترین آن توأمان بودن انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا است.
باهنر با بیان اینکه توأمان شدن این دو انتخابات میتواند سبب همگرایی و همافزایی شود، خاطر نشان کرد: باید به هوش باشیم چرا که در کنار این همافزایی، تهدیدهای جدی نیز وجود داشته که در رأس آن اهمیت یکی از انتخابات نسبت به دیگری است که به طور جدی اهمیت یکی دیگری را تحتالشعاع قرار میدهد.
وی تصریح کرد: باید در خرداد ماه 92 همزمان با حضور حداکثری در پای صندوقهای رأی انتخابات ریاست جمهوری،انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا را باشکوه برگزار کنیم.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری از سه قطبی بودن انتخابات ریاست جمهوری 92 یاد کرد و ادامه داد: اصلاحطلبان، رئیس جمهور و کاندیداهای مورد تأییدش و اصولگرایان 3 قطب انتخابات ریاست جمهوری 92 را تشکیل میدهند.
باهنر افزود: اصلاحطلبان گرایشهای متفاوتی از انسانهای رادیکال، تند و فتنه تا انسانهایی سالم و تأثیرگذار دارند اما مسئله مهم این است که در میان اصلاحطلبان تفاوت زیاد است.
وی یادآور شد: اگر قاطبه اصلاحطلبان در چارچوب قوانین و تبعیت از ولایت فقیه کار کنند میتوانند حضور مؤثر و مثبت در صحنه انتخابات داشته باشند؛ پیشبینی میشود در نهایت اصلاحطلبان با یک نیروی نرم قابل قبول وارد عرصه شوند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با تأکید بر اینکه برخلاف گفتههای رئیسجمهور مبتنی بر عدم حضورش در صحنه انتخابات، عملکردی معکوس را شاهد هستیم، گفت: مسئله بر سر این نیست که جناب رئیسجمهور از فرد یا جریانی خاص در مسیر انتخابات حمایت کند بلکه مسئله مهم و قابل ذکر این است که از امکانات حکومتی برای کارهای حزبی و تبلیغاتی نباید استفاده شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اصطلاح «زنده باد بهار» از چشم تیزبین مردم دور نمیماند؛ آنچه مسلم است برنامهریزی احمدینژاد برای معرفی کاندیداهای خود در انتخابات ریاست جمهوری 92 است.
باهنر ادامه داد: احمدینژاد از بالا آمدن مشایی در انتخابات ناامید نیست، حتی در صورتی که عدم صلاحیت مشایی اعلام شود به طور قطع گزینههای دیگری را همراه دارد.
وی از احیا و بازسازی اصولگرایی در انتخابات مجلس هفتم و نهایتا انتخابات ریاست جمهوری 84 یاد کرد و گفت: عامل مشکلات فعلی توجه نکردن به خرد جمعی است.
باهنر افزود: در این چند ماه باقیمانده به انتخابات باید تحمل کرد تا رئیسجمهوری اصلح، قدرتمند و به ویژه معتقد به خرد جمعی بیاید و کار را برعهده بگیرد؛ رئیس جمهور باید معتقد به خرد جمعی بوده و ساختارهای کشور را به رسمیت بشناسد.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار کرد: در مورد اصولگرایان نگرانی ناشی از به تفاهم رسیدن آنها وجود دارد، باید در مورد اصولگرایان مدیریتی نه حکومتی بلکه حزبی صورت گیرد.